У пет саобраћајних незгода током викенда једна особа задобила тешке, а пет лакше телесне повреде

На подручју Полицијске управе у Кикинди за дане викенда догодило се пет саобраћајних незгода  у којима је једна особа задобила тешке, а пет лакше телесне повреде. Настала материјална штета процењена је на  330.000 динара. Саобраћајна незгода се догодиле због  радњи возилом и  неприлагођен брзине.

Због учињених саобраћајних прекршаја, захтеви за покретање прекршајног поступка поднети су против 16 учесника у саобраћају и издато је 117 прекршајних налога. Истовремено, из саобраћаја је због управљања возилом под дејством алкохола и психоактивних супстанци искључено 16 возача, док девет особа задржано у трајању до 12 часова. Код седам возача измерена количина алкохола у организму прелазила границу од 1,20 промила у организму, а  два су управљала возилом под дејством психоактивних супстанци . Такође, откривено је 25 прекршаја некоришћења сигурносног појаса, 27 прекршаја прекорачења дозвољене брзине кретања возила и 81 остали прекршај.

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!