У Народном позоришту јубиларни „Лала“, Краљевачко позориште и шест репертоарских играња у децембру

До краја месеца, у кикиндском позоришту публика ће имати прилику да гледа две представе које нису у продукцији ове куће.

Представу „Лала“, први кловновски позоришни чин у нашој земљи, јубиларни, 50. пут, одиграће Стефан Остојић. Ову представу највећим делом продуцирао је Град Кикинда, а режирала ју је Ли Делонг из Париза. На репертоару је у петак, 24. новембра.

У уторак, 28. новембра, гостоваће Краљевачко позориште са представом Виде Давидовић и у режији Снежане Тришић, „Црна Овца“. У држави лопова постоји један поштен човек који одбија да краде. Поштењачина је аномалија и његово постојање доводи до урушавања и колапса комплетног система, наводи се у најави представе.

Првог децембарског дана на репертоару су „Сироти мали хрчки“, а у уторак, петог, такође представа на малој сцени, „Облаци“. „Смрт човека на Балкану“ играће се 8. децембра. Још једно извођење на малој сцени заказано је за уторак, 12. децембар – представе „Па се видимо у сну“. „Ординација“ је на репертоару 15, а „Љубавно писмо“ 22. децембра.

Представе у Народном позоришту почињу у 20 сати. Цена улазнице је 400 динара, а попуст од 50 одсто остварују ђаци, студенти, пензионери и корисници социјалне помоћи.

У сарадњи са Позориштем, „Комуна“ у сваком броју награђује два читаоца са по две улазнице, за свако извођење.

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!