У Економско-трговинској школи спроведен пројекат о фер-плеју

Економско-трговинска школа спровела је, осми пут, пројекат под називом „Фер игром сви побеђују“, који је обухватио 60 ученика са територије Града, уз подршку великог броја ђака школе-домаћина.

Циљеви пројекта су упознавање, дружење и међусобно поштовање и уважавање, нарочито током спортских дешавања где је посебно приметно агресивно понашање младих. Понашању током спортских сусрета деца су се учила на спортским надметањима и кроз Електронски спорт, игру у којој се поштују правила фер-плеја и успешно санкционишу преступи.

У Школи је одржано и предавање о правилима лепог понашања и о безбедности на интернету. Пројекат је, по конкурсу, финансирао Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине-националне заједнице.

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!