У Банатској Тополи асфалтиран део Ослободилачке улице, изграђени паркинзи, постављено аутобуско стајалиште

У Месној заједници Банатска Топола завршени су  радови у центру села. Асфалтиран је део Ослободилачке улице и изграђена су нова паркинг места, сазнајемо од Недељка Цимеше, председника Савета Месне заједнице.

– Последњих 100 метара Ослободилачке улице није било пресвучено новим слојем асфалта тако да је сада комплетна улица санирана и у знатно бољем стању. Пре асфалтирања постојеће цеви, које су биле испуцале, и шахтови, који су били запушени, замењени су новим и сада је и атмосферска канализација у функцији. Мештани у овом делу села имали су проблем јер се вода задржавала на тротоару и овим радовима то је решено. Постављено је и ново аутобуско стајалиште – напоменуо је Цимеша.

Изграђена су и нова паркинг места у Ослободилачкој улици, а у наредној години паркинзи ће нићи иза цркве Узнесења Блажене Девице Марије у центру села. Тако ће на располагању бити нових двадесетак места за паркирање.

У улици Вука Караџића, која је и главна саобраћајница, закрпљене  су ударне рупе, а у Кикиндској улици санирана је оштећена банкина.

-Радови се финансирају из градског буџета, а локална самоуправа уважила је све наше сугестије о томе шта је најважније урадити у селу – додао је Недељко Цимеша.

Први православни храм у селу, црква Светог Петра и Павла, одлично напредује. Будући храм је сазидан до крова и чим се овремени биће постављен кров и торањ.

 

(ВИДЕО) Предата листа Коалиције „Александар Вучић- Кикинда сутра”

Изборна листа кандидата за одборнике коалиције окупљене око Српске напредне странке „Александар Вучић- Кикинда сутра”...

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

Don`t copy text!