Турнир у малом фудбалу почиње у четвртак, пријављивање екипа до уторка

Турнир у малом фудбалу организацији Града Кикинде и Спортске организације, најављен за 9. јул, померен је за четвртак, 13. јул. Спортски директор турнира Марко Вукобрат подсећа да се после три године паузе поново организује турнир који изазива велико интересовање како учесника, тако и гледалаца. Утакмице ће се играти у дворишту Гимназије „Душан Васиљев“ и Економско-трговинске школе.

-Турнир ће почети касније у односу на оно што је најављено услед санирања терена јер нам је жеља да играчима обезбедимо што боље услове – каже Вукобрат –Игра се по систему 4+1, по правилима футсала.  Отварање је у 19.45 сати, а већ у 20 часова почиње прва утакмица. Планирано је да се свако вече одиграју три фудбалска меча, а први ће почињати у 20 сати. Пријављивање екипа је до уторка и за сада имамо пријављених 12 тимова из града и околних места, док једна екипа долази из Зрењанина.

Одржавање утакмица зависиће од временских прилика, додаје наш саговорник и позива гледаоце да дођу у што већем броју. За све који буду пратили турнир, свако вече обезбеђене су робне и новчане награде.

-Улазница ће до плеј офа коштати 100, а за плеј оф је 200 динара. Очекујемо да ће турнир трајати десетак дана. Саветујем гледаоце да чувају улазнице јер једино тако могу да  учествују наградној игру коју смо припремили за њих – напомиње Марко Вукборат.

Обезбеђен је и наградни фонда тако да првопласирана екипа осваја 350.000, другопласирана 100.000 и трећепласирана екипа освојиће 50.000 динара. Награде ће бити уручене најбољем играчу, стрелцу и голману турнира.

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!