3 октобра, 2023

Три екипе Галадске стартовале у новој сезони стонотениских лигашких надметања

Почела су лигашка стонотениска надметања, а кикиндска Галадска са по две победе и пораза стартовала је у новој сезони Прве „Б” лиге, нашем другом рангу. У Ковилову надомак Београда, с банатске стране, одиграна су прва два турнира односно четири кола Прве „Б” лиге, а Кикинђани у саставу: Ђукић, Ђурђев, Видић, Човић, савладали су Кањижу и земунски Таурунум истим резултатом – 4:2, а поражени су од Вршца и новосадске Детелинаре са по 4:3. Тренер Галадске Владимир Тошевски вели:

– Придошлица Петар Видић, из зрењанинског Баната, биће појачање, а желимо да се домогнемо високог пласмана ове сезоне. Лига ће бити играна као и прошле такмичарске године – у јесењем делу турнирски, а на пролеће класичним лигашким системом.   

Играла је и друга екипа кикиндског клуба, као и женска секција Галадске која је покренута ове сезоне, а оба састава уписали су стартне победе. За другу екипу Галадске, која је у Севернобачкој лиги у Сенти победила 4:2 истоимени тим, играли су млађани: Страхиња Мршић, Душан Тешин, Золтан Фекете и Андреј Бањаш. У женској екипи кикиндског клуба пак, наступиле су: Лена Терзин, Невена Киурски и Милица Глишин, све по узрасту девојчице, а биле су у Другој војвођанској лиги, као домаће, боље – 4:1 од Рохама из Нове Црње.

 

 

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

не, не , не!!!!!!