Трећи Меморијал „Жељко Лазић”

Трећи Меморијал „Жељко Лазић” у малом фудбалу, у организацији Удружења „Ветеран 1994” уприличен је данас у „Језеру”, а учеснике је, са сарадницима, поздравио и градоначелник Никола Лукач.

– Кикинда је град спорта, а гледамо да подржимо и сва удружења и увек нам је задовољство да угостимо драге госте и да то буде сећање на нашег Жељка Лазића. Важно је да имамо културу сећања и да знамо где нам је отаџбина, а кроз спорт да се спајамо и дружимо и да градимо заједничку будућност где год да живимо и да будемо једни другима помоћ и подршка, а много је оних који би да нас раздвоје и посвађају – рекао је Лукач.

Зоран Милијевић, председник поменутога Удружења, додао је:

– Жељко Лазић био је један од оснивача Удружења, а нажалост на овај начин сећамо га се. Данас смо угостили екипе из Брчког и Жомбоља, а захваљујем се Граду Кикинди, јер без њихове помоћи ми не бисмо били у могућности да организујемо овај Меморијал.

(ВИДЕО) На свечаности у Градској кући додељене борачке легитимације

У настојању да се побољша статус и положај бораца из ратова деведесетих, један од програма...

(ВИДЕО) Како да смањимо утицај стресогених фактора: Гост подкаста је др Горан Абрахам

Како утицати на смањење стреса и стресогених фактора који доводе до различитих болести, била је...

(ВИДЕО) Министарка др Дарија Кисић: Кикинда пример добре прaксе подршке породици и деци

https://youtu.be/FiBhRdb_kig?si=UzxqnrXNCAVSLhTn „Улица отвореног срца“ први пут организована у Кикинди била је посвећена деци са ахондроплазијом....