1 октобра, 2023

Сутра крај школске године за све ђаке

Одлуком Владе Србије, због трагедија које су дубоко погодиле читаво друштво, школска година завршава се 6. јуна у свим основним и средњим школама у Србији. Школе могу да наставе да раде до 20. јуна, за ученике који то желе, наводи се у саопштењу.

– Сутра се завршава редовна настава, али се настављају све остале активности: додатна, допунска настава, секције – каже за „Кикиндски портал“ Тихомир Фаркаш, председник Актива директора основних школа и директор ОШ „Жарко Зрењанин“. – Оцене неће бити закључене, то ће бити само предлози. До 20. јуна, после којег ће бити одржана одељенска и наставничка већа, ученици ће имати прилику да поправе оцене којима нису задовољни. Ђацима ћемо, у овом периоду, понудити огледне часове, садржаје из градива који нису били реализовани, спортске активности, и о свему томе обавештавамо и родитеље.

Фаркаш додаје да ће се, као и сваке године, одржавати припремна настава осмака за завршни испит, заказан за 21, 22. и 23. јун, како је и предвиђено школским календаром.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

не, не , не!!!!!!