1 октобра, 2023

Суперлига за куглашице: Банатски дерби срушио Кики снове

Снови куглашица Кике да могу до вицешампионских почасти у нашем елитном разреду, срушени су данас након банатског дербија у Зрењанину. Кристал – Кика 5:3, иако је у укупном збиру оборених чуњева наша екипа била успешнија 3.129:3.124. Капитенка Кике Нада Команов, рекла нам је после меча у Зрењанину:

– Нисам задовољна, много смо промашаја имале, пробој… Техничке неисправности куглане пореметиле су нас, нисмо могле да ухватимо ритам и на крају смо поражене од екипе која је сада осигурала другу позицију. 

Штавише, после овога претпоследњег кола ни треће место, које су Кикинђане чврсто држале у већем делу сезоне, није сигурно, тачније речено у овом је  тренутку и изгубљено?

– Да, пале смо на четврту позицију. Но, узбуђења у последњој рунди неће мањкати. Прескочила нас је Војводина, има бод више од нас, а управо  Новосађанке чекаћемо предстојећег викенда у Новом Бечеју и надам се успешно привести крају лигашку сезону – оптимитскиња је, ипак, Команова.

Кика 0230: Кресоја 520, Драганов 503, Санто 524, Команов 536, Француски 519, Шибул 527.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

не, не , не!!!!!!