Суперлига куглашица: Неуспех Кике, Кикинђанке мислима у Европи

Четврто коло Суперлиге донело је у Новом Саду пораз од 6:2 (3.005:2.981) куглашицама Кике, а Кикинђанке су у мечу против Војводине, изгледа, више размишљале о наступима у Европи, наредне седмице у хрватском граду Славонском Броду.

– Није оправдање, али куглана је баш лоша на Сајмишту у Новом Саду. Имале смо много промашаја, но већ смо се преорјентисале на европске наступе у Хрватској где ћемо се опробати у НБЦ Купу. Наступиће 17 екипа, отварање надметања у понедељак је увече, почетак надметања дан касније, а завршетак је на распореду у суботу. Незахвално је прогнозирати какве су нам шансе, ићи ћемо корак по корак – каже Нада Команов, капитенка Кике.

Када је реч о Суперлиги, након наступа у Европи, Кика ће меч петог кола одиграти 14. октобра, у Новом Бечеју чекаће новосадску Алименту.

КИКА 0230: Драганов 504, Француски 514, Санто 498, Команов 476, Френц 487, Шибул 502.

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!