Стонотенисери Галадске врло добри на другом турниру Прве лиге

На другом турниру, тачније у мечевима од петог до осмог кола, Прве мушке  стонотениске лиге (нашег другог разреда), кикиндска Галадска забележила је три победе и пораз. На надметању у Ковилову, надомак Београда с банатске стране, екипа тренера Владимира Тошевског савладала је 4:1 тим нишког Радничког, а потом, истога дана и тим Челарева, резултатом 4:2. У недељу су Кикинђани и трећи пут били успешни, тада су 4:1 добили састав београдског Чукаричког, а онда на крају викенд програма, претрпили су и једини пораз, у војвођанском дербију 4:1 савладали су их стонотонеисери Аде.

За Галадску су наступили: Петар Видић, Жарко Ђурђев, Миодраг Човић, капитен Ненад Ђукић, а у резерви је био Јован Вранешевић, као и тренер-играч Тошевски. Кикинђани су тренутно четврти, с пет победа и три пораза и имају 13 бодова, три мање од водеће новосадске Војводине која је једина с максималним учинком.

– Управо смо прижељкивали овакав скор, од три победе у поменута четири меча, а сада када смо испунили план, можемо да жалимо за изгубљеним сусретима од по 4:3 на првом овосезонском турниру. Тада смо били близу победа, па бисмо с тим тријумфима били уза сам бок Војводини. Но, најбитније ми је да су моји играчи миунули викенд одиграли на виском нивоу, без осцилација – каже Тошевски.

Наредни трећи и последњи јесењи турнир такође у Ковилову, на распореду је 26. и 27. новембра, а наставак пренства планиран је за јануар наредне године  и од тада па до краја сезоне биће играно из кола у коло, по класичном лигашком систему.

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!