Стони тенис: Момци за опстанак, девојке за горњи део табеле

На трећем турниру у сезони у нашем другом рангу, стонотенисери Галадске нису били срећне руке док су девојке поменутога клуба уписале нову победу, додуше у степену ниже.

У Беочину, Кикинђани су изгубили сва три сусрета: од земунског Таурунума (1:4), београдског Примара (3:4) и костолачког Рудара (1:4). Наступили су:  Никола Попов, Петар Видић, Борислав Рајић, Миодраг Човић и Жарко Ђурђев, до краја календарске године нашу екипу очекује последњи турнир па потом у другом делу сезоне класично лигашко надметање, али већ сада је готово извесно да их тада чека и борба за спас.

Стонотенисерке Галадске у дебитантској сезони имале су скромне амбиције које су сводиле на опстанак, али су након мини-серије добрих резултата сада у позицији да размишљају о пласману у горњем делу лествице. Победиле су 4:3 у Темерину истоимени клуб,  Јована Глишин добила је две партије док су Ивана Мршић и Лена Терзић уписале по победу, Терзић одлучујућу.

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!