Стижу „Синсеј“, „Њујоркер“, „Ђак спорт“ и „Пет зона“

Изградња Ритејл парка у Микронасељу је званично почела 4. марта рушењем постојећих темеља. Компанија РЦ „Јуроп“ добила је грађевинску дозволу 28. августа прошле године за изградњу малопродајног објекта површине 5.332,64 метара квадратних.

-У току је рушење постојећих темеља, након чега мора да се нивелише терен који је нераван. Након тога уследиће изградња потпорног зида и све наведено ће дуже трајати од самог подизања објекта који ће имати панеле – навео је Саша Танацков.

Ритејл парк ће се звати „РЦ Кикинда РСБ“ д.о.о, имаће дечје игралиште, биће ограђен и имаће обезбеђење 24 сата, што ће повољно утицати и на безбедност тог дела Микронасеља.

– У Ритејл парку биће 14 малопродајних објеката у којима ће радити око 100 особа. Грађевинско земљиште  површине 11.383 квадрата је продато за 284.575 евра или 25 евра по квадрату, што је 2,16 евра по квадратном метру више од почетне цене. Осим за куповину земљишта, пријављивањем радова „РЦ Јуроп“ уплатио је Граду Кикинди 13 милиона 796 динара на име накнаде за изграђено грађевинско земљиште – додао је Танацков.

Инвеститор се обавезао да ће на паркингу будућег тржног центра са око 100 паркинг места дозволити слободно паркирање станарима околних зграда. Компанија ради у Србији од 2014. године и део су групације „РЦ Јуроп“  која развија пословне активности у Чешкој, Хрватској, Србији и Румунији у областима изградње и изнајмљивања различитог пословног простора: од ритејл паркова, преко дистрибутивно-логистичких центара, до другог различитог пословног и стамбеног простора.

А.Ђ.

ЗАКУПЦИ РИТЕЈЛ ПАРКА

У Ритејл парку закупци ће бити „Пет зона“, „Техномедија“, „Спорт Вижн“, „Ђак спорт“, дрогерија „Лили“, „Макси супермаркет“, „Пепко“, „Синсеј“, „Њујоркер“, „Бену апотека“, кафић „Фрида“, мењачница, „Моцарт“ кладионица. Фирмама „Лили“, „Пепко“, „Спорт Вижну“  ово ће бити други локали у граду и неће се гасити постојећи.

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!