Српска лига „Војводина”: Радост након три везана пораза, ОФК Кикинда опет при врху!

Након три пораза у низу, фудбалери ОФК Кикинде под великим притиском ушли су у меч против Шајкашана и на крају се, головима Александра Миркова и Алексе Спаића, радовали победи од 2:0. Први пут озбиљније су Кикинђани запретили средином првог дела, а онда је у 27. минуту Мирков уздрмао стативу гола Борца.

Наставак је био садржајнији, а врата ка тријумфу отворио је Мирков у 54. минуту. Млађани Лолић (19) одрадио је велики део посла, упослио Спаића који је убацио с крила, а Мирков забио за радост. Четири минута касније, испоставиће се, све је било одлучено. Тада је Мирков проследио до Бенка који је одиграо повратну, а дебитант у црвено-белом дресу севернобанатског српсколигаша, вођа навале Спаић удвостручио је предност.

Нису ни после тога гости били равноправан ривал, голман Опарница остао је незапослен, а једину прилику да утакмицу уведе у неизвесност имао је Шајкашанин Пјошта девет минута пре краја, али је тукао далеко ван оквира гола нашег тима.

ОФК Кикинда: Опарница, Бељић (Радовановић), Мирков, Ивановић, Мојсиловић, Кецман (Чеман), Дукић, Рафаел, Барбул (Бенке), Спаић (Попесков), Лолић (Молнар).

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!