Српска лига „Војводина”: Први реми ОФК Кикинде

Први реми ОФК Кикинде, уз празне пушке на кикиндском Градском стадиону, у осмом колу: ОФК Кикинда – Подунавац 0:0.

Гости из Белегиша контролисали су утакмицу у првом полувремену, а имали су и неколико озбиљних покушаја с дистанце, међутим све лопте завршавале су ван оквира гола Опарнице који је и у наставку остао незапослен.

У други део боље су ушли Кикинђани, али такође није било завршнице. У 59. минуту најопаснији покушај домаћина за вођство, резервиста Бенке одлично је тукао, али је гостујући голман Митровић одбранио. Три минута касније још боља позиција за домаћина. Дукић је остао сам и неометан, са 17 метара по средини гола распалио је високо преко пречке. Било је до краја још пола сата, али та последња трећина утакмице протеклa је у стилу не дирам те, не дирај ме.

ОФК КИКИНДА: Опарница, Бељић, Мирков (Ђукић), Виловски (Бенке), Мојсиловић, Кецман (Чеман), Дукић, Рафаел, Спаић (Попесков), Лолић (Барбул), Радовановић. 

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!