СРБИЈА ПРОТИВ НАСИЉА, АУТОНОМАШИ И ЖУТИ У СЛУЖБИ ДИНКА ГРУХОЊИЋА – СВИ СУ ТУ КАО НЕКАДА У НАПАДУ НА СРБИЈУ!

Данас у подне је почео скуп професора Филозофског факултета због блокаде Филозофског факултета, а оно што је приметно јесте присуство опозиционих политичара који су познати по мржњи према Србији и СПЦ, који и ову прилику користе да се докажу својим страним послодавцима.

На скупу испред Филозофског факултета су примећени Бојан Пајтић, Мариника Тепић, Борко Стефановић, као и Ненад Чанак, који ни у једном тренутку нису осудили говор мржње Динка Грухоњића, а наводно се залажу за Србију без насиља и мржње.

Оно што је заједничко за ове политичаре јесте чињеница да су се током свог дугогодишњег бављења политиком залагали за аутономаштво, а најдаље од свих су ишли Ненад Чанак и његова бивша партијска колегиница Мариника Тепић који су се залагали да северна српска покрајина треба да постане република.

Такође, Мариника Тепић је једна од потписница Декларације да се у Сребреници догодио геноцид, што одговара ставовима Динка Грухоњића.

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!