27 септембра, 2023

Сезона у Народном позоришту почиње 4. октобра

Репертоарско играње у новој сезони Народног позоришта ипак неће почети премијером, како је то уобичајено. Прво извођење биће гостовање Градског казалишта „Јоза Ивакић“ из Винковаца са комедијом „Три и пол сестре“, у среду, 4. октобра.

Следи пауза због завршних проба на црнохуморној дуодрами „Џепови пуни камења“ чија је премијера заказана за петак, 13. октобар. По делу ирске књижевнице и глумице Мери Џонс, представу режира Растислав Ћопић из Београда. У представи која се поставља на великој сцени, чак 15 ликова играју Никола Јоксимовић и Владимир Максимовић. Прва реприза биће одиграна у уторак, 17. октобра, а затим и последњег дана у месецу.

Још једно гостовање на репертоару је 18. октобра, када ће представу „Ноћ богова“ Мире Гаврана одиграти Војин Ћетковић, Дејан Луткић и Небојша Илић.

У петак, 20. и у уторак, 24. октобра, играће се представе на малој сцени – „Па се видимо у сну“ и „Облаци“. Комедија „Љубавно писмо“ на репертоару је 27. октобра.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!