Северно-централна група Б лиге за рукометаше: Опет бод са седмерца

И други пут узастопно рукометаши МРК Кикинде до бода су стигли у самом финишу меча и то опет с црте седмерца. Вечерас у „Језеру”, у најблаже речено чудној утакмици, Кикинђани су ремизирали 29:29 с Инђијом.

Први део сусрета припао је Инђијцима – 16:13, а у наставку гости су имали предност и до шест голова. Кикинда је ближе крају преокренула резулат у своју корист, али је гостујући тим опет водио, у неколико наврата минимално, а десетак секунди пре краја погодио последњи пут за предност. Потом су Инђијци, три секунде пре последње сирене, начинили груб фаул за пенал и директну дисквалификацију починиоца прекршаја, с линије седмерца Лисица је погодио полувисоко по средини, а рукометаши из Инђије, након свега, ипак, озарени прославили су реми…

Након овог 20. кола северно-централне групе Б лиге, Колубара је прва с 33,  друга је Кикинда с два бода мање, трећа Црвенка с 30, а четврта Инђија с 28 бодова и најреалније је да тако и остане, а једино можда Инђија, управо  захваљујући овом ремију, прескочи Црвенку. До краја лигашког дела преостала су два кола, а предстојећег викенда Кикинђани ће у Бачку Паланку – Лавовима док ће у последњој рунди, пред доигравање, чекати београдског Синђелића и у оба сусрета, а поготово против последњих Београђана, апсолутни су фаворити.

МРК КИКИНДА: Ђукић, Балабан, Мајкић, Лисица 8 (1), Георгијевски, Трнинић, Марковић, Мишков, Тодоров, Врговић 1, М. Панић, Л. Панић 4, Татари 2(1), Стојановић, Јовановић 8, Бошковић 6.  

Д. П.

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!