Сестре Ристић, Тамара и Тијана, у конкуренцији за регионалну Награду „Амбасадор“

Тамара Ристић из Кикинде, у свету музике позната под уметничким именом Kezz, номинована је за престижну Награду „Амбасадор“ коју додељује хрватски портал klubskascena.hr.

Награда се додељује у области електронске музичке сцене, којом се овај портал бави, и то у неколико категорија. Тамара, која живи у Љубљани, номинована је за најбољи наступ уживо у региону. Гласање траје до 12. новембра и, уколико желите да подржите Тамару, свој глас можете дати на: https://www.nagrada-ambasador.eu/online-glasanje/18-regionalne-nagrade-publike/149-regionalni-band-live-act-godine?fbclid=IwAR3WTvY-yVep_-teCLevZvWVC6NWTUxDE7Yu6a3s8tZOKztkiAVCGTufQmE.

Иначе, Тамара је летос наступила на познатом Гластонбери фестивалу у Великој Британији и била је прва Српкиња која је учествовала на овој међународној манифестацији.

Интервју са Тамаром, направљен после овог гостовања, можете прочитати на нашем порталу: https://kikindski.rs/tamarini-etno-i-elektro-koloriti-predstavljeni-svetu-na-festivalu-u-engleskoj/

Тамара своју аутoрску електронску музику са етно елементима изводи на клупској сцени у региону и шире, а од пре неколико година ствара и наступа и са својом млађом сестром Тијаном, у дуету под називом Тијамара. Како је Тамара изјавила за Кикиндски портал, њих две управо раде на новој музици под радним називом „Till the end of time“.

Тијана је графички дизајнер и програмски менџер у београдском клубу „Халф“ који је, такође, номинован за Награду „Амбасадор“. Уколико желите да их подржите, ово је линк за гласање: https://www.nagrada-ambasador.eu/online-glasanje/18-regionalne-nagrade-publike/136-regionalni-klub-godine?fbclid=IwAR2Sw5gL4VCushDPEmhRBclRmshzFTtYs2aRUZQwtxU7YkL4M1BDK_hHhHk.

Тамари и Тијани желимо победу и нове успехе, као и скоро виђење на наступу у нашем и њиховом граду.

(Фото: Фејсбук страница Tamara Kezz и Кикиндски портал)

(ВИДЕО) На свечаности у Градској кући додељене борачке легитимације

У настојању да се побољша статус и положај бораца из ратова деведесетих, један од програма...

(ВИДЕО) Како да смањимо утицај стресогених фактора: Гост подкаста је др Горан Абрахам

Како утицати на смањење стреса и стресогених фактора који доводе до различитих болести, била је...

(ВИДЕО) Министарка др Дарија Кисић: Кикинда пример добре прaксе подршке породици и деци

https://youtu.be/FiBhRdb_kig?si=UzxqnrXNCAVSLhTn „Улица отвореног срца“ први пут организована у Кикинди била је посвећена деци са ахондроплазијом....