21 септембра, 2023

Рускоселци у неверици због трагичне несреће младог пара

Вест о страшној трагедији која је задесила млади брачни пар потресла је Зрењанин и Руско Село. Беживотна тела Катарине Ј. (23) из Руског Села и Ненад Б. (25) из Зрењанина пронађена су у четвртак увече у у дворишном стану у Зрењанину. Млади пар је прошле године почео да живи заједно, а Катарина Ј. jе била у четвртом месецу трудноће.

Сумња се да су се угушили од гаса који је цурео из гасне пећи пре скоро недељу дана. Да ли је ова претпоставка истинита показаће истрага, након што су тела несрећних младића и девојке послата на обдукцију.

Катарина Ј. је одрасла у хранитељској породици у Руском Селу где је живела до пунолетства. Са Ненадом се упознала у средњој школи у Зрењанину коју су обоје похађали.

– Катарина је код нас била од треће године живота. Бринули смо о њој 15 година. Од када се удала, нисмо били у контакту. Ненад и она су се упознали у средњој школи „9.мај“ у Зрењанину, коју су обоје завршили. Она је завршила за шнајдерског техничара, а он за ауто-лимара- рекла је хранитељка која је одгојила Катарину Ј.

-Превелика туга. Цео живот патња и таман кад је требало нешто лепо да се догоди, десило се најгоре. Била је добро дете- каже једна мештанка Руског Села.

Стравичну сцену затекла је власница стана у који се несрећни пар недавно уселио. Стан се продаје, па су је контактирали из агенције за некретнине. Из стана се, међутим, нико није јављао, иако је кључ био са унутрашње стране. Комшије су тврдиле да, од када се уселио млади пар, нису их ни чули нити видели. Нису приметили чак ни упаљено светло у стану.

– Комшије су ми рекле да је зид код комшије на који је наслоњена пећ из мог стана скроз врео. Позвали смо полицију и они су нам рекли да развалимо врата ако је то мој стан. Ужасну сцену смо затекли, двоје младих без знакова живота и гасна пећ на најјачој снази тако да је напукло стакло на њој – испричала је потресена газдарица.

Беживотна тела младог пара пронађена су на ћебету на сред собе. Кауча унутра није ни било. Након што су отпочели заједнички живот, са дететом на путу, млади пар планирао је да се скући.

Ненад Б. jе пре три године остао без оца. Имао је мајку, брата и млађу сестру.

 

 

 

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!