Руска странка: Тражимо хитан улазак Србије у БРИКС!

Данас је у центру Новог Сада, Руска странка отпочела са прикупљањем потписа подршке идеји да Србија постане чланица Брикса. Како из Руске странке наводе одзив грађана је био већи него што су очекивали.

„Данас су се представници Руске странке – Срби и Руси – браћа заувек!, окупили у Новом Саду како би грађанима северне српске покрајине представили политику, идеје и вредности за које се боримо и залажемо. Ми, као конзервативна политичка странка у први план свог програма истичемо традиционалне вредности и патриотизам. Данашњом акцијом у центру Новог Сада, желимо да укажемо на погубност западних вредности, као и на тромост бриселске бирократије. Из тог разлога Руска странка је једина странка која се залаже да Србија буде прва држава у Европи која ће приступити БРИКС-у, организацији која представља будућност на глобалном нивоу. Овим путем позивамо све припаднике руске националне мањине, као и све грађане Републике Србије да подрже Руску странку – Срби и Руси – браћа заувек! на предстојећим изборима и да потпишу петицију Србија у БРИКС-у“, стоји у саопштењу Руске странке.

Подсетимо, Брикс је енглеска скраћеница и економски појам који се односи на растући развој привредног потенцијала Бразила, Русије, Индије, Кине и Јужноафричке Републике. Поред ових држава које чине окосницу Брикс-а, преко 30 држава је поднело захтев за придруживању Брикс-у.

(ВИДЕО) Гусан Жућко, Лазара Адамова Билте, сео на гушчарски трон

https://youtu.be/ILglxHfkS7Q?si=U__IpBj9OI1NJiG2 Шампион 38. Светског првенства у надметању гускова је Жућко Лазара Адамова Билте млађег (15)....

(ВИДЕО) Има 12 година и само једну жељу: Помозимо да суграђанка Нађа прохода!

Тумор на кичменој мождини осмосечној Нађи Јанован уклонила је неурохируг др Даница Грујичић. Од тада...

(ВИДЕО) На свечаности у Градској кући додељене борачке легитимације

У настојању да се побољша статус и положај бораца из ратова деведесетих, један од програма...