РУСКА СТРАНКА: Косово и Метохија је наша колевка, наша вера и наш завет! (ВИДЕО)

Предизборна кампања у Србији улази у последњу недељу. Политичке поруке и актери су разноврсни, а Руска странка питање Косова и Метохије ставља на прво место по важности.

Руска странка се огласила саопштењем, које преносимо у целости:

„За Руску странку питање Косова и Метохије није ствар политичког програма, трговине и договора. Питање Косова и Метохије, наше јужне покрајине за Руску странку је питање свих питања. Косово и Метохија је наша жила куцавица. Косово и Метохија је наша колевка, наша вера, наш завет. И баш због тога, Руска странка позива да устане цела Србија, нек нас чује мајка Русија и помоли милом Богу да певамо песму ову, за Србију на Косову! За разлику од других странака које се само декларативно залажу за одбрану Косова и Метохије, а сутра би продали веру за Ђиласову вечеру и део колача и власти, Руска странка се залаже за повратак Србије на Косово и Метохију по сваку цену, а то ћемо и учинити уз помоћ наше браће са Истока, Руске Федерације и НР Кине. Зато вас позивамо, да не расипате гласове, већ да дате подршку Руској странци, јер су Срби и Руси браћа заувек“.

(Извор: nsuzivo)

(ВИДЕО) На свечаности у Градској кући додељене борачке легитимације

У настојању да се побољша статус и положај бораца из ратова деведесетих, један од програма...

(ВИДЕО) Како да смањимо утицај стресогених фактора: Гост подкаста је др Горан Абрахам

Како утицати на смањење стреса и стресогених фактора који доводе до различитих болести, била је...

(ВИДЕО) Министарка др Дарија Кисић: Кикинда пример добре прaксе подршке породици и деци

https://youtu.be/FiBhRdb_kig?si=UzxqnrXNCAVSLhTn „Улица отвореног срца“ први пут организована у Кикинди била је посвећена деци са ахондроплазијом....