Рукометна субота: Кикинђани опет на победничком путу, порази мокринских клубова

Три од четири наша рукометна клуба играли су вечерас. МРК Кикинда опет се вратила на победнички пут и, гледано према распореду, до краја лигашког дела, а пре доигравања, требало би да све мечеве реши у своју корист, а поразе су уписали мокрински мушки односно женски клуб док су једино  девојке Кикинде без обавеза овога викенда.

У северно-централној групи Б лиге, МРК Кикинда сломила је отпор Радничког у Обреновцу у самом финишу првог полувремена (13:16), а онда је све у наставку ишло глатко за екипу из „Језера” – 27:33. Кикинђани ће у среду од 20 сати дочекати Херцеговца из Гајдобре, села у Бачкој.

МРК КИКИНДА: Ђукић, Балабан, Мајкић, Лисица 7, Георгијевски, Трнинић, Гамбер 2, Мишков, Тодоров 3, Врговић 2(1), Панић 3, Татари 3, Китановић, Стојановић 1, Јовановић 6, Бошковић 6(1).

Настављено је такмичење у Првој лиги Војводине, а рукометаши мокринске Црвене звезде поражени су 30:25 у Новом Саду од футошког Металца. Следећи ривал биће им, на домаћем терену, екипа Војводе Степе.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Симић 3(2), Дукатаров 5(1), Гаврилов 3, Векић 6, Голић, Трнић, Козловачки 7(1), Ладичорбић 1, Малуцков.

И у Другој лиги Војводине на распореду је било прво коло наставка, а рукометашице ЖРК Мокрина поражене су код куће од Јабуке, резултатом 29:31. У наредно колу Мокринчанке ће гостовати у Ади, другој екипи у Ади, „Халас Јожефа”.

ЖРК МОКРИН: Матић, Божин, Стојшић, Коканов 3, Бркин 8(2), Ладичорбић 3(2), Вукобрат 7, Милосављев, Пешић 1, Јовановић, Бајкин 2, Алмаши, Челекетић, Голић 5.   

Д. П.

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!