Рукометаши „Кикинде Гриндекс“ изгубили у финалу Купа Војводине

Рукометаши „Кикинде Гриндекс“ са голом разлике изгубили су у финалу Купа Војводине од „Југовића“ из Каћа. Резултат је био 27:26 (16:13). Остаје жал за трећим узастопним пехаром, међутим оним што су играчи показали на терену задовољни су управа клуба и стручни штаб, истакао је спортски директор Војислав Булатовић.

-Утакмица је била одлична, право финале за гледање. „Југовић“  нас је победио за један гол и треба им честитати јер су били бољи за разлику од претходна два финала. Исто тако треба одати признање и нашим рукометашима који су лавовски борили и дали све од себе да победе – рекао је Булатовић.

За најбољег играча и голмана утакмице проглашен је Марко Гаћиновић из „Југовића“, а ова утакмица показала је да су амбиције да се Кикинђане врате у најелитнији ранг такмичења оправдане, поготово што је тим из Каћа у друштву најбољих.

-Момци ће тренирати још десетак дана и онда одлазе на заслужени одмор. Управа клуба и стручни штаб у наредним данима анализираће први део сезоне и на основу тога разматраћемо шта би требало променити и урадити. То ће бити основ за одлуке које ћемо доносити у наредном периоду. Наш циљ је да се вратимо у АРКУС лигу наредне године и на добром путу смо да га остваримо – напоменуо је наш саговорник.

Прозивка за пролећни део првенства заказана је за 8. јануар. Првог викенда у фебруару игра се и прва утакмица другог дела првенства тако да ће 3. фебруара у хали СЦ „Језеро“ Кикинђани бити домаћини суботичком „Спартаку“.

 

 

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!