ПУ: две саобраћајне незгоде и 319 прекорачења брзине кретања

На подручју Полицијске управе у Кикинди у току викенда догодиле су се две саобраћајне незгоде у којима није било повређених. Настала је материјална штета у износу од 205 хиљада динара. Саобраћајне незгоде су се догодиле због дивљачи на путу и радње возилом.

Због учињених саобраћајних прекршаја, захтеви за покретање прекршајног поступка поднети су против 50 учесника у саобраћају и издато је 316 прекршајних налога.

Истовремено, из саобраћаја су, због управљања возилом под дејством алкохола и психоактивних супстанци, искључена 32 возача, од којих је седморо задржано у трајању до 12 сати, јер је измерена количина алкохола у организму прелазила границу од 1,2 промила, и двоје је  задржано јер су управљали возилом под дејством недозвољених психоактивних супстанци.

Такође, откривена су 62 прекршаја некоришћења сигурносног појаса, 319 прекршаја прекорачења дозвољене брзине кретања возила и осталих прекршаја – 141.

(ВИДЕО) Кикиндски малишани учествовали у Кросу РТС-а

Малишани из кикиндских вртића учествовали су на 34. кросу РТС-а „Кроз Србију“. У дворишту Гимназије „Душан Васиљев“...

(ВИДЕО) Предата листа Коалиције „Александар Вучић- Кикинда сутра”

Изборна листа кандидата за одборнике коалиције окупљене око Српске напредне странке „Александар Вучић- Кикинда сутра”...

Don`t copy text!