Првомајско дружење за све грађане у организацији коалиције „Александар Вучић – Кикинда сутра“ – добра атмосфера и нова пријатељства за лепшу будућност града

Првомајско дружење организовала је Коалиција „Александар Вучић – Кикинда сутра“, за своје чланове и све грађане Кикинде, на излетишту Старо језеро, уз печење и освежење.

Ово је прилика да се окупимо по овако лепом дану и да се дружимо са суграђанима који су чланови наше странке и онима који су се одазвали нашем позиву, рекла је председница Градског одбора Српске напредне странке и посланица у Покрајинском парламенту, Станислава Хрњак.

– С обзиром на то да имамо своје радне обавезе, мало је прилика да се сретнемо и дружимо, да разговарамо о свему што смо урадили, о плановима које имамо, да чујемо људе шта мисле – казала је Станислава Хрњак. – Врло је лепа атмосфера, дошли су нам и пријатељи из других одбора, и, на крају дана, сви заједно ћемо бити богатији за нова пријатељства. Желим да им се захвалим на одзиву и да свим грађанима и грађанкама Кикинде честитам најрадоснији хришћански празник Васкрс, да им пожелим добро здравље и енергију, и њиховим породицама и пријатељима, да имају довољно снаге да превазиђу све препреке које сви имамо и да буду уверени у то да ћемо, заједничким снагама, сигурно урадити све да се радујемо новом просперитету.

За Кикинђане је традиција да празнике проводе у кругу породице и пријатеља, што је учињено и данас, у организацији коалиције коју предводи Српска напредна странка, истакао је градоначелник Никола Лукач.

– У кругу пријатеља и сарадника овде проводимо леп дан уз јело и пиће, као што је и обичај. Размењујемо искуства, ту су нам и коалициони партнери и гости из других средина. Сматрамо да је важно да скупимо довољно енергије како бисмо, у наредних месец дана, у доброј атмосфери, представили пројекте и све што смо до сада урадили. Коалиција „Александар Вучић – Кикинда сутра“ зна како ће од Кикинде направити још боље место за живот и рад, а када видимо колико има енергије овде, после овако лепих сусрета и дружења, још смо уверенији да ћемо тако водити Град да ћемо у томе и успети – рекао је Лукач.

На Старом језеру, на излету је данас било више стотина људи – од преподневних сати вртело се печење и кувала се рибља чорба којима су послужени сви који су се придружили, а дружење се завршава концертом Весне Змијанац.

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!