Првенство Војводине у боксу: Секулићу злато, још три сребра Кикинђанима

Млади боксери кикиндског Одреда скренули су пажњу освојањем једне златне и три сребрне медаље на Првенству Војводине у Новом Саду на којем се окупило 122. такмичара из покрајине, али и северозападне уже Србије (Шабац, Лозница…) која у систему припада Војвођанском боксерском савезу.

Највише успеха међу Кикинђанима имао је омладинац Јован Секулић, у категорији до 92 кг у финалу је био бољи од Мијића из Сомбора. Друга места припала су кадеткињи Анђели Арађанин (до 64), омладинцу Николи Шибулу (до 63,5) и јуниору Жељку Микљи (до 46 кг). Милан Шкапик, тренер кикиндског клуба презадовољан је учинком својих ученика.

– Реч је о подмлађеној екипи, свима њима, осим Шибулу, ово су били први званични наступи, а треба додати да је и Дарио Коцкар био пети, а на слици недостаје, будући да се повредио па га нема ни на тренинзима. Вулетић није наступио због болести, а сигурно би се и он окитио одличјем и од њега много очекујем у будућности – каже Шкапик.

Одред има и професионалну боксерку.

– Реч је о Драгани Голић, већ дуже време наступа на профи ревијама, углавном у Италији, била је минулог викенда у Риму, нажалост поражена је након шест рунди, али кали се и стиче велико искуство – закључује Шкапик.

Крајем месеца Одред ће наступити на Првенству Србије у Прокупљу, а на распореду је и коло Лиге свих узраста Војвођанског боксерског савеза.

Д. П.

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!