3 октобра, 2023

Прва лига за стонотенисере: С пете позиције ка плеј-офу

Трећим турниром у јесењој полусезони, односно деветим, 10. и 11. колом, окончан је први део надметања у Првој мушкој стонотениској лиги, у којој ће кикиндска Галадска презимити на петом месту табеле. На дводневном турниру у Ковилову, покрај Београда с банатске стране, играчи тренера Владимира Тошевског забележили су овога викенда победу и два пораза. Кикинђани у саставу: Ненад Ђукић, Жарко Ђурђев, Петар Видић, савладали су прво нишку Палилулу резултатом 4:2, а поражени су 2:4 од београдског Примара и данас од новосадске Војводине 1:4. У том трећем окршају био је још у саставу Галадске и Миодраг Човић.

– Задовољни смо шестом победом у лиги, коју смо остварили против Палилуле, а порази од Војводине, која има свих 11 победа, те Примара, с билансом 9-2, очекивани су. Покушаћемо у другом делу сезоне да се домогнемо пласмана у плеј-оф. Имаћемо два гостовања и три сусрета на нашем терену и реално је да се пласирамо у доигравање најбољих тимова другог ранга Србије – каже Тошевски.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

не, не , не!!!!!!