Провера ОФК Кикинде у Бачком Јарку: Први летњи реми

Српсколигаш ОФК Кикинда, у трећој провери овога лета, након победе и пораза забележила је и први реми. У Бачком Јарку против Младости, која се надмеће на војвођанском „Југу”, Кикинђани су одиграли 2:2. Двапут су Јарачани водили, а ОФК Кикинда први је пут поравнала преко капитена Ђукића, у 19. минуту, пред одмор Младост је опет имала предност, а коначан исход поставио је на супротној страни Попесков седам минута пре краја. Тренер Кикинђана Владимир Шпоња истиче да се играло обострано отворено, са доста шанси пред обе мреже.

– Меч је имао све карактеристике такмичарске утакмице. Обе екипе биле су  мотивисане, видели смо много дуела и стартова који су били на граници дозвољеног. Наша млада екипа имала је доста позитивних тренутака, поготово у првом полувремену када је посед лопте био на нашој страни – напомиње Шпоња.

Слично као и претходној провери с Елемирцима, и у Бачком Јарку било је падова у игри.

– Падови су, пре свега, били видиљиви приликом реакција када бисмо изгубили лопту и оба гола Младост је постигла након таквих наших погрешака. Ипак, на другој страни, посебно је вредан помена наш други гол који је Попесков постигао „маказицама”, јасно на врло леп и ефектан начин.

У четвртој провери, предстојећег викенда, на кикиндском Градском стадиону требала је гостовати Тиса, из Адорјана, иначе ривал из Српске лиге „Војводина”.

– Играћемо с Тисом сигурно, али Адорјанци сада желе да тај меч буде одигран на њиховом терену – каже Шпоња.

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!