Пријављивање за пријем у Музичку школу до уторка

За проверу способности ради уписа у Основну музичку школу „Слободан Малбашки“ пријаве се примају до уторка, 28. маја. Будући полазници моћи ће да одаберу један од девет инструменталних одсека: хармоника – клавирска и дугметара, клавир, виолина, гитара, тамбура, саксофон, флаута и кларинет, и соло певање за ученике са 14 и више година.

Провере способности биће организоване у среду, 29 маја и 19. јуна. У пријави је потребно навести: имена и јмбг родитеља и детета, школу и разред које ће дете похађати од септембра, жељени инструмент (боље је навести више одсека) и контакт телефон.

У припремну групу Музичке школе могу да се упишу прваци и за упис није потребан пријемни испит, као ни избор инструмента. Потребно је доставити следеће податке: имена и јмбг родитеља и детета, школа коју ће дете похађати од септембра и контакт телефон. Пријаве се примају до 19. јуна.

Пријављивање за упис на одсек или у припремну групу достављају се на мејл msmalbaski@msmalbaski.com или телефоном на број 0230/442-474, радним даном од 9 до 12 сати.

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!