Премијера прве новогодишње представе Дечијег позоришта „Лане“

Ансамбл Дечијег позоришта „Лане“ припрема две новогодишње представе. Премијерна извођења прве, под називом „Авантуре једног ирваса“, заказана су за недељу, 18. децембар.

– „Авантуре једног ирваса“ је прича о трагању. Ирвас Љиљан схвата да му је досадило да буде „само“ ирвас, те ће покушати да пронађе своје место под сунцем. На том путу среће се са једном вилом која има за циљ управо добробит Љиљана. Или ипак није тако?

-У представи ћете видети како се са целом ситуацијом носе Деда Мраз и Љиљанова најбоља другарица Кића – каже писац текста и члан глумачког ансамбла, Сања Петков.

У представи играју још: Зорана Рајић, Александар Малетин и Александар Круљ. Премијерна извођења заказана су за 17 и 19 сати. Следећа празнична премијера, представа „Новогодишњи украс“, биће одиграна у наредном „Ланетовом“ термину, у недељу, 25. децембра.

 

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!