Пожар у Банатском Великом Селу: Гореле помоћне просторије, пољопривредне машине и житарице

Изгорела кровна конструкција изнад летње кухиње, котарке и радионице у улици Стојана Матића 83 и изгорели помоћни објекти надстрешница и штала у суседној кући у броју 85 биланс су пожара у Банатском Великом Селу који је избио у понедељак у 1.30 сати после поноћи. Како сазнајемо у Полицијској управи, узрок пожара, највероватније, је неисправна електрична инсталација у летњој кухињи где је и избио.

Ватрена стихија уништила је трактор, крупач, музилице, сејачице, косачице, али и пољопривредне културе око 1,5 тона јечма, око три тоне кукуруза у зрну и 350 бала детелине. Помоћне просторије које су гореле, како се види на снимку објављеном на друштвеним мрежама, су такође уништене. Процењена материјална штета је око два милиона динара.

Поред припадника Ватрогасно-спасилачке јединице пожар су више сати гасили и припадници ДВД-а из Банатског Великог Села, а локализован је у преподневним сатима.

А.Ђ.

(ВИДЕО) Предата листа Коалиције „Александар Вучић- Кикинда сутра”

Изборна листа кандидата за одборнике коалиције окупљене око Српске напредне странке „Александар Вучић- Кикинда сутра”...

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

Don`t copy text!