Премијерка Ана Брнабић о нападу на активисте СНС у Кикинди

Председница Владе Србије у техничком мандату Ана Брнабић изјавила је вечерас, гостујући у емисији Хит Твит на Телевизији Пинк, да су учестали напади на активисте Српске напредне странке и затражила да државне институције раде свој посао и заштите активисте СНС.

Брнабић је рекла да се данас десио нови напад на активисте и присталице СНС у Кикинди, после напада који су се претходних дана догодили на Чукарици, Звездари и у Старом граду.

– Неко је себи у Кикинди дао за право да иде од стана до стана и да јасно зна ко је за СНС и да та врата, те улазе обележава. Да ли разумете колико они мисле да су изнад било кога другог. Да ли разумете да нема никакве осуде ни за један од ових случајева, разумете ли да сада могу само да иду даље – рекла је Брнабић.

Брнабић је за нападе на активисте СНС оптужила коалицију Србију против насиља, невладине организације и како је рекла,  Шолакове медије.

– Ви од стране опозиције, она која говори да је против насиља, од стране опозиционих медија, тајкунских медија, Шолакових, Ђиласових медија, нисте чули не само једну осуду, већ сте чули релативизацију. До тога да се то граничи са смешним и да је то похвално и да то тако треба и да је то све океј – рекла је Брнабић.

Она је затражила од надлежних органа да раде свој посао и да спрече нападе на активисте СНС.

– Зато што ово не може бити анархија, не може бити безакоње, у коме било ко било коме дозвољава да тако малтретира људе по улицама. Дакле, институције под један морају да раде свој посао, зато што нико никог овде неће тек тако јурити палицама – поручила је Брнабић.

– Док не схватимо да ово што ради Србија против насиља, Ђиласова опозиција, Ђиласови и Шолакови медији и све остале њихове невладине организације, да то што они раде јесте суштина фашизма у којем постоје грађани вишег реда и грађани нижег реда и ти грађани вишег реда смеју да хапсе, да јуре, да обележавају друге грађане, да шарају врата, да узимају правду у своје руке, да кажу шта је добро, а шта није добро, ко сме, ко не сме. Док не схвате да је то фашизам, фашистичка идеологија у својој суштини и својој сржи, док се неко не освести, ово ће ићи у даље лудило и безумље – рекла је Брнабић.

Како је рекла, самозваној елити смета када неко има слободну вољу да гласа за СНС.

– Њима смета СНС и Александар Вучић. Смета им све оно што смо успели да урадимо зато што не могу да нас победе на изборима. Из тога произилаза фрустрација, из ње мржња. То је резултат вишегодишњег сипања мржње од Шолакових медија, невладиних организација, Србије против насиља – сматра Брнабић.

 

 

(ВИДЕО) Предата листа Коалиције „Александар Вучић- Кикинда сутра”

Изборна листа кандидата за одборнике коалиције окупљене око Српске напредне странке „Александар Вучић- Кикинда сутра”...

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

Don`t copy text!