3 октобра, 2023

Пошта пружа пакетске услуге по најповољнијим ценама

Пошта Србије подсећа грађане да имају на располагању пакетске услуге по најповољнијим ценама на домаћем тржишту, са роком уручења по пет радних дана широм земље.

У саопштењу се наводи да су пакетске услуге намењене физичким и правним лицима и предузетницима, којима није приоритет кратак рок уручења пошиљке и који желе да сигурно, по ценама најповољнијим на домаћем тржишту, пошаљу робу и друге предмете масе до 31,5 кг по пакету.

Наводи се да је најповољнија пакетска услуга-обичан пакет, за слање пакета без означене вредности, која за слање робе до три килограма кошта 200 динара.

Цена пакета преко три до пет килограма је 250 динара, а по цени од 400 динара као обичан пакет шаље се пакет масе преко 15 до 20 килограма.

Додаје се да је у 131 пошти омогућено преузимање пет и више пакета на адреси корисника по цени од 100 динара за једно преузимање, док за пензионере важи посебна погодност до краја године – могуће преузимање на адреси и мање од пет пакета по истој цени, уз пензионерску картицу Фонда ПИО на увид.

Пријем пакета врши се на шалтерима свих пошта у Србији, док је уручење, такође, на целој територији Србије.

Поред плаћања од стране пошиљаоца, поштарину за пренос пакета може платити и прималац, а могуће је и издавање и достављање посебног потврђења о извршеном уручењу пакета, као и враћање повратне документације.

Наводи се да је као допунска услуга омогућена електронска потврда о уручењу пошиљке – смс порука и додаје да је рок за чување пакета на испоруци у пошти је 20 дана, уз обезбеђену смс поруку примаоцу као обавештење о приспећу и испоруци пакета.

 

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

не, не , не!!!!!!