После успешног пролећног из КУД-а „Мокрин“ најављују концерт за Ускрс

Културно уметничко друштво „Мокрин“ организовало је „Пролећни певачки концерт“  на ком су, осим домаћина, наступили Женска певачка група  КУД-а „Марија Бурсаћ“ из Банатског Великог Села, Женски хор „Лира“ из Новог Кнежевца и ВИС „Бисери“ из Великог Семиклуша из Румуније.

Према речима Владимира Милованова, уметничког руководиоца Женске и дечије певачке групе КУД-а „Мокрин“, програм је био богат и разноврстан програм.

-И публика је певала са извођачима, а на самом крају сви учесници заједно су отпевали песму „Ово је Србија“. То је изазвало мноштво позитивних емоција. Искористио бих ову прилику да позовем публику да буде са нама на  „Ускршњем концерту“, који  организујемо  првог дана Васкрса 5. маја. Тада ће учествовати сви фолклорни ансамбали и певачке групе – истакао је Милованов.

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

(ВИДЕО) Матурантским плесом средњошколци послали најлепшу слику из Кикинде

Уз звуке из Штраусове опере „Слепи миш” кадрил на тргу испред Градске куће матуранти средњих...

(ВИДЕО) Кикиндски малишани учествовали у Кросу РТС-а

Малишани из кикиндских вртића учествовали су на 34. кросу РТС-а „Кроз Србију“. У дворишту Гимназије „Душан Васиљев“...

Don`t copy text!