Породица – најлепши ресурс Србије

Данас је у Палати Србија одржана друга национална конференција о породици, „Србија – наша породица“ у организацији Министарства за бригу о породици и демографију, којој је присуствовао Никола Лукач, градоначелник Кикинде.

Конференција је била одлична прилика да се представе активности Министарства и локалних самоуправа у области демографије. Породица је највећи и најлепши ресурс Републике Србије и наша света дужност је да обезбедимо што боље услове за њен развитак.

На конференцији, присутнима су се обратили  проф. др Дарија Кисић, министарка за бригу о породици и демографију др Владимир Орлић, народни посланик, епископ новобрдски Иларион, викар патријарха, а у име патријарха Порфирија, Анита Божовић, успешна млада жена која је, после богатих искустава у иностранству, одлучила да се врати у Србију и овде инвестира и гради своју породицу, као и Татјана Обрадовић, мајка троје деце, бака четворо унучића и хранитељка мале Нађе, која болује од ретке генетске болести, а која је истакла да је Нађа херој живота.

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!