Поново саобраћа линија 10 у локалу

„Аутопревоз“ поново уводи локалну aутобуску линију. Од уторка, 1. новембра, радним данима, превозиће Кикинђане трасом линије 10, улицама: Ђуре Јакшић, Ослобођења, Николе Тесле, Војводе Путника, Војводе Мишића, Србобранска и  Јована Јовановића Змаја.

Аутобус ће, са стајалишта испред Аутобуске станице, полазити по следећој сатници: 5:15, 6:00, 7:00, 13:05, 14:05, 15:05 и заустављаће се на постојећим стајалиштима (табела у прилогу).

Бесплатан превоз, према одлуци Града, имаће: ђаци, пензионери, слепи и слабовиди, ратни војни инвалиди и ветерани, и особе у стању социјалне потребе. Грађани из ових категорија треба прво да, у соби 19 Градске куће, добију потврду о праву на повластице. С овим документом потребно је да се јаве на шалтеру на Аутобуској станици, како би добили легитимацију за бесплатан превоз у локалу. Број телефона за додатне информације је 423 770.

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!