Поновљени избори би овакву опозицију развејали попут магле

избори

На страну то што су европарламентарци дозволили да се обрати само једна страна, чиме су показали своју необјективност, на страну њихова резолуција – није ни прва ни последња, али је први пут то да неко активно ради на увођењу санкција сопственој земљи. Кад се све узме у обзир, готово Домановићевски звучи то што се ради о опозицији која настоји да освоји власт, рекао је Александар Ђурђев председник Српске лиге.

Резолуција ЕП свакако неће сменити Александра Вучића и актуелну власт, али ће отворити очи многим бирачима који су били заведени демагогијом овог дела опозиције. Резолуција, последица антидржавног ангажмана бриселске опозиције, ће драстично утицати на њихов рејтинг и никакав кризни штаб, ни спин доктори ни њихова медијска машинерија то не може да спречи. Власт се мења на изборима, вољом грађана, а не ћефом страних центара моћи, а ни хиром неколицине олигарха маскираних у политичаре, истиче Ђурђев.

Србији не требају гаулајтери и колонијални управници, јер Србија нити је окупирана нити је колонија. То је оно што и грађани знају, то је битно јер се на њиховој вољи темељи тренутна власт.

Избори би ову и овакву опозицију развејали попут магле, агенда њихових ментора коју они покушавају да подвале као политику ће ове странке свести на ниво статистичке грешке, закључује Ђурђев.

(24седам)

(ВИДЕО) На свечаности у Градској кући додељене борачке легитимације

У настојању да се побољша статус и положај бораца из ратова деведесетих, један од програма...

(ВИДЕО) Како да смањимо утицај стресогених фактора: Гост подкаста је др Горан Абрахам

Како утицати на смањење стреса и стресогених фактора који доводе до различитих болести, била је...

(ВИДЕО) Министарка др Дарија Кисић: Кикинда пример добре прaксе подршке породици и деци

https://youtu.be/FiBhRdb_kig?si=UzxqnrXNCAVSLhTn „Улица отвореног срца“ први пут организована у Кикинди била је посвећена деци са ахондроплазијом....