Поношев удар на Манојловића: Или оснуј странку – или престани да делиш лекције!

Понош је оценио да је „лако саветовати из НВО сектора“ како то чини Манојловић, јер „они одговарају само својим финансијерима“

У српској безидејној опозицији отворен је нови фронт након што је Здравко Понош жестоко напао Сав Манојловића.

Након Маринике Тепић, десне руке Драгана Ђиласа и најпознатије српске прелетачице фронтални напад на лажног еколога Саву Манојловића покренуо је и Здравко Понош.

Гостујући на тајкунској Н1 телевизији, Понош је оценио да је „лако саветовати из НВО сектора“ како то чини Манојловић, јер „они одговарају само својим финансијерима“.

– Понекад ти људи који долазе из активистичког и невладиног сектора су склони да дају савете политичким странкама шта треба да се ради. То не буде добро примљено јер ако мислиш да можеш боље – оснуј странку. Али то онда подразумева и део одговорности изласка на изборе и мерења колико си успешан у томе. Кад то радиш из невладиног сектора, онда не полажеш рачуне никоме осим извору финансирања! – дословце је рекао Понош.

Претходно је на Манојловића ударила Мариника Тепић која га је у интервјуу за тајкунски Данас чак оптужила и за сарадњу са председником Србије Александром Вучићем на гашењу протеста против ископавања литијума.

Тепићева се жестоко увредила и брецнула и на Манојловићеве речи да је Драган Ђилас натерао Тепићеву да отпочне фамозни штрајк глађу.

– Саво Манојловић користи готово сваку прилику да нас нападне, Драгана (Ђиласа) под обавезно, на начин и „аргументима“ које сам, морам признати, чула само од тих зекићки и радовановића, Вучићевих таблоида и трбухозбораца. Тврдња да је Драган нас, његове страначке колегинице, натерао да штрајкујемо глађу да би он имао мандат и имунитет, потпуно је увредљива за све нас – рекла је тада Тепићева.

(Извор: 24sedam)

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

(ВИДЕО) Матурантским плесом средњошколци послали најлепшу слику из Кикинде

Уз звуке из Штраусове опере „Слепи миш” кадрил на тргу испред Градске куће матуранти средњих...

(ВИДЕО) Кикиндски малишани учествовали у Кросу РТС-а

Малишани из кикиндских вртића учествовали су на 34. кросу РТС-а „Кроз Србију“. У дворишту Гимназије „Душан Васиљев“...

Don`t copy text!