27 септембра, 2023

Пољопривредници из Кикинде у посети сајму у Новом Саду

Пољопривредници из Кикинде, њих педесетак, данас су у посети Међународном пољопривредном сајму у Новом Саду. И ове године одлазак на највећу аграрну манифестацију у овом делу Европе омогућила је локална самоуправа обезбедивши аутобус и улазнице.

Са пољопровредницима је и Мирослава Крнић, секретарка Секретаријата за заштиту животне средине, пољопривреду и рурални развој.

– На сајам су пошли корисници средстава руралне и политике развоја пољопривреде у граду, као и грађани који су били заинтересовани. Посета сајмовима, овом у Новом Саду и другим сајмовима у Београду за које постоји интересовање, мере су које Град редовно спроводи. Сајмове бесплатно посећују не само излагачи, него и мали произвођачи, како би се упознали са понудом, новостима, и да би остварили контакте – каже Мирослава Наранчић.

На јубиларном, 90. сајму, наступа 1.100 излагача из 27 земаља. Ове године земља партнер је Италија. Сајам траје до 26. маја.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!