Подручна лига „Зрењанин”: Тројка Српскоцрњана у Накову, питање првака можда је већ решено

У дербију пролећа, Српскоцрњани су одрадили највећи део посла на путу ка војвођанском „Истоку”, а Наковчанима вероватно остаје борба за друго место и евентуално додатно доигравање за пласман у виши ранг. Још је мокрински Делија поражен 1:0 од Радничког у Јаши Томићу.

Голман гостију Куручев у првом делу спречио је Кењала да донесе Полету предност, а на супротној страни нападачи Будућности у три ситуације били су брзоплети, најавивши на тај начин, ипак, тријумф у наставку. Пекић је у 56. минуту најпре из слободног ударца пребацио зид, Гајинов је био кратак па су гости повели, а исти играч дуплирао је вођство 12 минута касније. Тада је Пекић након корнера погодио главом с прве стативе. Победу је гостима пет минута пре краја оверио резервиста Клаић, с двадесетак метара по средини нациљао је доњи угао.

Полет: Гајинов, Надлачки (Мићин), Инђић (Вукобрат), Шћепановић, Драганов, Бабић (Узелац), Буцало, Марковић, Зорић (Красин), Кењало, Нешић (Радловић).

Будућност: Куручев, Васиљевић, Станић, Марков, Ковачевић (Клаић), Влаучин (Станков), Ајдарић, Кондић, Стојичић (Прпа), Мастило, Пекић (Манојловић).

ФОТО: ФК Полет Наково

(ВИДЕО) На свечаности у Градској кући додељене борачке легитимације

У настојању да се побољша статус и положај бораца из ратова деведесетих, један од програма...

(ВИДЕО) Како да смањимо утицај стресогених фактора: Гост подкаста је др Горан Абрахам

Како утицати на смањење стреса и стресогених фактора који доводе до различитих болести, била је...

(ВИДЕО) Министарка др Дарија Кисић: Кикинда пример добре прaксе подршке породици и деци

https://youtu.be/FiBhRdb_kig?si=UzxqnrXNCAVSLhTn „Улица отвореног срца“ први пут организована у Кикинди била је посвећена деци са ахондроплазијом....