Подршка Вучићу у Бањалуци: Србија не сме да стане

Грађани Републике Српске окупили су се данас испред Генералног конзулата Републике Србије у Бањалуци, одакле су послали поруке подршке председнику Србије Александру Вучићу и Српској напредној странци.

– Изашли смо данас овде да пружимо апсолутну подршку господину Вучићу, председнику Србије, који је Србију откад је дошао вратио из мртвих јер је претходна странка свела ју на нулу – каже грађанин Зоран Грујић.

– Могу вам рећи да су ово историјски избори за Србију а за нас у РС  то је част да нам један човек који је пореклом са наших простора дошао у ситуацију да буде великан српског народа – рекао је Илија Вуковић.

Памтимо подршку Србије и њеног председника у временима политичких криза, али и економску помоћ која градовима и општинама Републике Српске стиже већ годинама и захвални смо на томе, поручили су окупљени грађани.

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!