Почео упис у вртиће за наредну школску годину

Предшколска установа „Драгољуб Удицки” расписала је конкурс за упис деце у јаслене и групе од три  године до поласка у школу за школску 2024/2025. годину. Пријем пријава почео је 15. априла и траје до 15. маја. Документација се може поднети лично у управној згради у Доситејевој  улици 43, у свим сеоским вртићима или путем еУправе односно еВртић.

-Прошле године, на жалост нисмо успели да примимо сву децу чији родитељи или старатељи су поднели захтев за упис. Сви капацитети су попуњени до законски максималног броја деце  групама. У претходном периоду у свим објектима, где је то било могуће, адаптирали смо простор у радне собе. Имамо 75 васпитно-образовних група и 1.600 малишана. Комисија за упис је формирана и ми ћемо дати све од себе да изађемо у сусрет родитељима – каже Кристина Дрљић, директорица ПУ „Драгољуб Удицки“.

У јаслену групу могу да се упишу деца рођена 2022/2023. године која ће септембра имати најмање 12 месеци. У вртићке групе уписују се малишани рођени 2019, 2020 и 2021. године. Припремно – предшколске групе похађаће деца рођена од 1. марта 2018. до 28. фебруара 2019. године.

За упис је потребна попуњена молба, извод из матичне књиге рођених за дете, потврде о запослењу за оба родитеља, МА образац. Све информације о упису доступне су на сајту predskolskakikinda.edu.rs .

Почетком јуна биће објављене прелиминарне, а крајем и коначне листе уписане деце које ће бити истакнуте у свим вртићима.

А.Ђ.

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

(ВИДЕО) Матурантским плесом средњошколци послали најлепшу слику из Кикинде

Уз звуке из Штраусове опере „Слепи миш” кадрил на тргу испред Градске куће матуранти средњих...

(ВИДЕО) Кикиндски малишани учествовали у Кросу РТС-а

Малишани из кикиндских вртића учествовали су на 34. кросу РТС-а „Кроз Србију“. У дворишту Гимназије „Душан Васиљев“...

Don`t copy text!