Почело пријављивање за коришћење државног пољопривредног земљишта

Градоначелник Кикинде донео је 30. децембра 2022. године Одлуку о расписивању јавног огласа за давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта у државној својини у граду Кикинда.

Поступак јавног надметања спроводи се електронским путем, преко веб-апликације за спровођење јавног надметања: https://gp.upz.minpolj.gov.rs/InzemBid. Апликација се налази на званичној веб-страници Управе за пољопривредно земљиште.

Оглас о расписивању јавне лицитације који је потписао градоначелник Кикинде, објављен је на званичној веб-презентацији Управе за пољопривредно земљиште Минситарства пољопривреде, шумарства и водопривреде – https://upz.minpolj.gov.rs/sadrzaj/download/oglasi/Kikinda-web-aplikacija-1-krug-2022.pdf

Рок за пријављивање и подношење документације преко апликације је 13. јануар 2023. године до 15 сати. Отварање понуда за давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта из Јавног огласа заказано је за 19. јануар у 12 сати.

Процес издавања државног пољопривредног земљишта биће трећи пут обављен потпуно електронски. Потенцијални закупци неће се надметати у Градској кући, него системом затворених понуда.

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!