1 октобра, 2023

Почела подела пензионерских картица

Пензионери у Србији који су се пријавили за пензионерске картице, могу да их преузму у филијалама Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање (ПИО), као и у својим месним заједницама.

Коришћењем ових картица од 1. октобра пензионери ће остваривати разне погодности и попусте приликом плаћања роба и коришћења услуга.

Сви који су се пријавили за картицу путем својих мобилних телефона које су доставили, добиће обавештење када и где могу да је преузму. До сада се пријавило више од 730.000 пензионера, саопштено је из ПИО фонда.

Погодности за пензионере-кориснике картица биће истакнуте на сајту ПИО фонда, У медијима ће пензионери бити позивани на све велике акције које се нуде и обавештавани о томе где могу да користе картице, рекао је директор Фонда, Реља Огњеновић.

Он је објаснио да ће све приватне фирме, трговинске радње, апотеке, имати  налепницу на којој ће бити написано да су они партнери пензионерске картице нове генерације, а о самим попустима пензионери ће се информисати на лицу места или путем сајта ПИО фонда.

До сада је држава, како је подсетио, за погодности које ће се нудити преко пензионерских картица, потписала уговоре са више од 400 партнера. Он је позвао све остале пензионере који се нису пријавили, да то учине, као и привредне субјекте да се прикључе акцији.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

не, не , не!!!!!!