3 октобра, 2023

Ово су планирана улагања у селима и школама у 2023. години

Нова инвестиција у месним заједницама предвиђена буџетским планом за 2023. годину су постројења за пречишћавање пијаће воде, а први ће на реду бити Иђош, Мокрин, Банатско Велико Село, Наково. Која су то још инвестициона улагања у сеоским месним заједницама планирана буџетом за наредну годину, прецизирала је заменица градоначелника Дијана Јакшић Киурски на седници градске скупштине:

-У МЗ Банатско Велико Село предвиђен је завршетак радова на стадиону ФК Козара, у Новим Козарцима инвестиоционо одржавање Дома културе, у Руском Селу изградња парка, инвестиционо одржавање Дома културе и инвестиционо одржавање објекта ФК Црвена звезда, у Банатској Топлоли адаптација објекта Дома културе, у Накову поправка платоа испред месне заједнице и пословног центра и у Мокрину израда израда пројектно техничке документације за поставку летње позорнице и фонтане на тргу. У Иђошу, када је реч о реконструкцији зграде Дома ловаца настали су проблеми у вези са документацијом, и потребно је препројектовање- прецизирала је заменица градоначелника.

Јакшић Киурски је, такође, указала која су то планирана инвестициона улагања у школе.

-Поправка крова у ОШ „Иво Лола Рибар“, поставка хидрантске мреже, санација свлачионица и санитарних чворова у школи „Свети Сава“, санација објекта за продужени боравак и кухињу у школи „Јован Поповић“, санација тоалета у школи „Ђура Јакшић“, капитално одржавање зграде школе „Миливој Оморац“ у Иђошу, постављање расвете у школи „Васа Стајић“.

 

 

 

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

не, не , не!!!!!!