Ово је нелегална зграда Ђиласовог кандидата за градоначелника Београда! (ФОТО)

Испливале су фотографије нелегалне зграде коју је Обрадовић градио мимо закона

Лажни борац против урбанистичког хаоса, човек који се без трунке блама китио перјем актуелне власти и председника Србије Александра Вучића, тајкунски кандидат за градоначелника Београда Владимир Обрадовић ухваћен је у мега скандалу – нелегално је сазидао зграду у Учитељској улици у Београду.

Након што су обелодањени шокантни подаци који су продрмали политичку сцену у Србији о томе да је Обрадовић уместо 470 сазидао 610 квадрата у ширем центру престонице, испливале су фотографије нелегалне зграде коју је Обрадовић градио мимо закона.

На основу документације до које је дошао Информер, Обрадовић је имао обавезу да изгради и две гараже и два паркинг места, али је уместо тога он градио локале, што се може видети и на фотографијама.Сада када је ухваћен у овом незапамћеном скандалу, а имајући у виду да се јавно залагао за рушење нелегално изграђених, питање које се само намеће је и да ли ће срушити ову у зграду ако неким чудом буде у прилици да води престоницу.

(Извор: 24/sedam)

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!