Отварање Летњег турнира у малом фудбалу вечерас: У трци 12 екипа

Летњи турнир у малом  фудбалу почиње вечерас (понедељак) у 20 сати. Учествује 12 екипа, а жребом су одређени парови. Турнир отварају екипе Про Универзал и ОФК Кикинда, након њих играју Петровоселци и Вуле.У и Теректон јунатед, а последња утакмица за ово вече је између Зекине рекреације и Марковић Тима.

-И свако наредно вече утакмице ће почињати у 20 часова. Планирано је да турнир траје од осам до десет дана, што ће зависити од временских прилика. Уколико морамо да откажемо утакмице, грађани ће о томе на време бити обавештени – сазнајемо од Марка Вукобрата, директора Летњег турнира.

На турниру, који ће бити у дворишту Гимназије и Економско-трговинске школе учествују екипе  територије града Кикинде, Зрењанина, Новог Сада и Врбаса. Игра се по систему четири плус један, по правилима футсала. Наградни фонд је 550.000 динара. Првопласирана екипа освојиће 400.000, другопласирана 100.000 и трећа 50.000 динара. Припремљене су и награде за појединце: најбоље играча, голмана и стрелца, као и за публику.

А.Ђ.

 

Don`t copy text!