Основац Андреј Пишкин у финалу Светског такмичења из енглеског језика

Андреј Пишкин, ученик трећег разреда Основне школе „Ђура Јакшић“, један је од дванаесторо ученика из Србије, који су остварили директан пласман на Светско финале међународног такмичења у знању енглеског језика „HIPPO“. Оно ће се одржати у септембру у италијанским граду Асизи.

На државном финалу Србије на ком је било 130 учесника, освојио друго место у категорији „Little Hippо“. На истом надметању значајан успех оствариле су и ученице петог разреда, Теодора Петров и Мила Глишић, које се налазе на резервној листи и биће позване на квалификације за Светско финале, уколико неко од учесника не буде у могућности да учествује. Менторка је натавница Добрислава Ружић.

Међународно такмичење „HIPPO“ најмасовније је такмичење у знању енглеског језика на свету. Претходне године, на такмичењу је учествовало 64 земаља са више од 83.000 учесника, а ове године бројке су и веће. До Светског финала успе да дође нешто више од 200 такмичара.

 

(ВИДЕО) Предата листа Коалиције „Александар Вучић- Кикинда сутра”

Изборна листа кандидата за одборнике коалиције окупљене око Српске напредне странке „Александар Вучић- Кикинда сутра”...

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

Don`t copy text!