Осморо повређених у саобраћају за викенд

У пет саобраћајних незгода које су се, у току викенда, догодиле на подручју Полицијске управе у Кикинди повређено је осам особа. Четворо је задобило тешке и четворо лакше телесне повреде.

Саобраћајне незгоде догодиле су се због: радње возилом (2), непоступања по саобраћајном знаку (1), алкохола (1) и психофизичког стања возача (1).

Укупна материјална штета процењена је на 740 хиљада динара.

Због учињених саобраћајних прекршаја, захтеви за покретање прекршајног поступка поднети су против 22 учесника у саобраћају и издата су 84 прекршајна налога.

Истовремено, из саобраћаја је, због управљања возилом под дејством алкохола и психоактивних супстанци, искључено 15 возача, од којих су четири особе задржане до 12 сати јер је измерена количина алкохола у организму прелазила границу од 1,2 промила, односно имали су недозвољене психоактивне супстанце.

Такође, откривен је 31 прекршај некоришћења сигурносног појаса, 11 прекршаја прекорачења дозвољене брзине кретања возила и 65 осталих прекршаја.

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!